Menu Zavrieť

Lola a jej šteniatko

Lolinka je neuveriteľne pokojná fenka. Jej rodina ju určite milovala, no poskytnutá starostlivosť nebola dostatočná. U nás v KS dostala druhú šancu na milujúci domov.

So zaopatrením Loly nám nesmierne pomohla pani Oľga Sýkorová zo salónu pre psy Charlie. Ďakujeme 💛

Lola ostrihaná, čistá, mala radosť z pozornosti ľudí, rada sa prebehla po výbehu, bola čistotná a milá. Umiestnili sme ju vo vyhrievanej ošetrovni pre prípad, že by začala rodiť.

To sa skutočne stalo v piatok 23. 4., už tri dni po jej odobratí. Pôrod neprebiehal ľahko, šteniatko bolo veľké, nesprávne otočené, zaseklo sa a napriek obrovskej snahe a duchaprítomnosti príslušníčky mestskej polície Lucie Chudej, bolo pridusené a po pôrode nejavilo známky života. Zázraky sa však dejú a šteniatko sa po dlhých minútach zúfalstva nadýchlo. Po chvíli už pišťalo, mrvilo sa a hľadalo mliečko, ako každé správne šteniatko.

Našťastie a celkom netradične, bolo šteniatko len jedno, čo potvrdilo aj následné vyšetrenie cez Sono. Lola a jej šteniatko Molly sa majú dobre, Lola sa vzorne stará a Molly rastie. Vzala si ich k sebe do dočasky ich záchrankyňa Lucia, u ktorej majú rozprávkový život.

Aktualizácia 4.5.2021: Lola má nový imidž

Aktualizácia 18. 5. 2021: Šteniatko pekne rastie, má už 1kg

Aktualizácia 26. 6. 2021 – Šteniatko Molly má nový domov

Lola „prešla“ Gaderskú dolinu a miluje jazdu autom.