Menu Zavrieť

Aron

Aron je kríženec nemeckého ovčiaka. Aron by potreboval súrne nového majiteľa, ktorý by sa mu venoval. Má rád aktivity, ale dokáže aj spokojné oddychovať pri majiteľovi, ktorému by bol verným spoločníkom. Aronko si zahral aj vo videoklipe superstaristky Barborky Piešovej, no aj tak, do dnešného dňa o neho nikto neprejavil záujem 😭.

Stále hľadáme nový domov pre televíznu hviezdu Arona.

Dátum odchytenia: Dňa 3.5.2021 sa k nám vrátil Aron. Je od nás z KS, kedy si ho brali ešte ako šteniatko, no žiaľ to nevyšlo a opäť sa ocitol u nás. Veríme, že sa pre neho nájde nový domov.

Žiaľ ani tento krát to nevyšlo a Aron je v KS a budeme pre neho hľadať nového majiteľa. Aron je veselý psík a má energie na rozdávanie. Bol by vhodný k mladým a aktívnym ľuďom, ktorí by mu venovali svoju pozornosť a potrebujú spoločníka napríklad pri joggingu, turistike a pod. Veríme, že sa takýto majiteľ nájde a poskytne Aronovi nový domov.

Barbora Piešová a pieseň- Snáď, kde si zahral aj náš Aronko.

Dátum odchytenia: Dňa 3.5.2021 sa k nám vrátil Aron. Je od nás z KS, kedy si ho brali ešte ako šteniatko, no žiaľ to nevyšlo a opäť sa ocitol u nás. Veríme, že sa pre neho nájde rýchlo nový domov.
Meno: Aron
Rasa: Kríženec nemeckého ovčiaka
Pohlavie: pes
Vek: cca. 1 rok
Výška: cca. 50 cm
Povaha: Aron je mladý veselý a energický psík. Je vhodný k ľuďom, ktorí preferujú aktívny život a budú mať dostatok času na neho. S inými psíkmi sa znáša bez problémov.
Očkovanie: áno
Čipovanie: áno
Kastrácia: plánuje sa
Termín možnej adopcie: 10.5.2021